Inzicht in Jouw Rol in Relaties: Van Onmacht naar Kracht

Ontdek jouw unieke zielsblauwdruk en kwaliteiten voor gezonde relaties

Welkom bij onze relatie workshop!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je uit je kracht bent geslagen door negatieve emoties en energie√ęn? Heb jij wel eens het gevoel gehad dat je mentaal overweldigd wordt en niet meer in je hart en zachtheid kunt blijven? Waardoor je op je hoede bent in relaties en je niet volledig kunt vertrouwen op anderen. Heb je ooit hartbrekende ervaringen meegemaakt en ervaar je boosheid, frustratie en onmacht? Tenslotte, herken jij dat jij je regelmatig aanpast, klein maakt en jezelf in tien bochten wringt om in een relatie te passen? Dan is het tijd om bij jezelf te blijven en in je centrum te staan.

Welkom bij onWat als je een manier kon vinden om deze negatieve emoties te overwinnen, werken aan een gezonde relatie en respectvol kunt samenwerken?ze relatie workshop!

In onze workshop krijg je de toegang tot je zielsblauwdruk en leer je jouw unieke bronkwaliteiten te laten stromen. Zo kan je weer in je kracht staan en aanwezig zijn in je relaties. Ook leer je hoe je vanuit zelfliefde zicht krijgt op jouw eigen kracht en die van de ander. Je ontdekt hoe je jouw negatieve emoties kunt overwinnen en hoe je kunt werken aan een vorm van teamwork die gebaseerd is op respect en samenwerking. Je leert hoe je jouw hart kunt openstellen en op een gezonde manier kunt verbinden met anderen. We bieden praktische tools en oefeningen aan om jou te helpen inzicht te krijgen in jouw relatiepatronen. Om deze te transformeren naar gezonde dynamieken en krijg je toegang tot nieuwe heldere perspectieven en keuzes.

Testimonial

Wij hebben inmiddels twee waardevolle workshops gegeven en we krijgen hartverwarmende reacties terug

mijn verlangen in deze workshop is mijn hartchakra meer te openen: Lieve Linda, ik voel me heel dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen. Bedankt om me te laten proeven van jouw open hart ūü•į Deze dagen heeft me veel gebracht. De ruimte voor mezelf en open hart naar mezelf toe. Het voelt bijna als een hemelse verbinding.
Eva
ik wil meer leegte in mijn hoofd en sociale leven: Het gaat goed met de leegte! Ik voel me meer toeschouwer en geniet van alles. Sta er niet meer 'middenin'. Deze nieuwe plek bevalt me goed.
Carolien
Door los te laten kwam ik in een versnelling en ervaar ik nu totale overgave, ruimte en rust.
Bart

én daarnaast

Kom bij ons en ervaar een transformatie in je relaties. Ontdek je eigen unieke bronkwaliteiten (uit de Akasha records). Klaar om deel te nemen aan onze relatie workshop? Schrijf je nu in!

5 & 6 april 2023 (woensdag en donderdag)

Inloop 9.30 uur   Aanvang 10.00 tot 16.00 uur

‚ā¨ 455 inclusief:
Jouw unieke levensles gekoppeld aan een specifieke relatie (twv ‚ā¨ 75)Message map gevuld met tools en jouw inzichten om na de
workshop toe te passen koffie, thee, gezonde snacks en 2 x lunch‚ā¨ 655 indien je geen Soul Realignment of Soul reading hebt gedaan

8-12 deelnemers

Nieuwetijdscentrum Lichtvlinder, Straatweg 30A, 3604 BB Maarssen 1everdieping

Vanwege het volle programma wees op tijd.

5 & 6 april 2023 (woensdag en donderdag) Inloop 9.30 uur ¬†¬†Aanvang 10.00 tot 16.00 uur ‚ā¨ 455 inclusief: Jouw unieke levensles gekoppeld aan een specifieke relatie (twv ‚ā¨ 75) Message map gevuld met tools en jouw inzichten om na de workshop toe te passen koffie, thee, gezonde snacks en 2 x lunch ‚ā¨ 655 indien je geen Soul Realignment of Soul reading hebt gedaan 8-12 deelnemers
Nieuwetijdscentrum Lichtvlinder, Straatweg 30A, 3604 BB Maarssen 1everdieping
nl_NLNederlands