Levenskunst, voor mensen die alle facetten van het leven gracieus met elkaar willen verbinden


Leven wordt een kunst wanneer je in flow kunt zijn met wat elke dag je brengt, en de dans van de schepping sierlijk en gracieus volgt. Wanneer je kunt co-creëren met het leven in al haar facetten, is het effect een diepgaande vervulling & een evenwichtig bestaan.

Schrijf je in voor het Bezield Leven programma

” In deze nieuwe tijd waar het leven steeds sneller gaat en meer van ons vraagt, hebben we ook anders met levensvraagstukken om te gaan.  Deze intense periode van veranderingen kent ook specifieke vraagstukken die vorige generaties nog niet kenden en waar nog maar beperkt bewustzijn op is. Het leven daagt ons uit om op een nieuwe manieren hiermee om te gaan, en zo dieper in contact met onze kern en bezieling te komen.”
In deze begeleidingsvorm geven we steeds aandacht aan dat wat nu speelt. En tegelijk kunnen we een koers uitzetten om in de diepte bepaalde thema’s aan te gaan, zodat er meer vervulling en harmonie ontstaat. Denk aan:
 • hoe vind ik vervulling in de vliegensvlugge maatschappij?
 • hoe deal ik met de druk die komt op jong vaderschap ?
 • hoe geef ik gehoor aan het gevoel dat er diep van binnen iets roept, maar dat ik eigenlijk in de praktijk voor mezelf nog een zinloos bestaan leef?
 • hoe kan ik geld verdienen met mijn spirituele business?
 • Help, hoe geef ik de tweelingziel die ik ontmoet heb, plek in mijn bestaande relatie?
 • hoe kan ik mijn hart openen in een gejaagde, mentale, snelle maatschappij waar de focus ligt op prestatie ipv verbinding?
 • hoe vind ik seksuele alchemie & diepere intimiteit met mijn partner?

“ Als je alle onderdelen van je leven balanceert en bezielt ervaart, ontstaat er vervulling in wat je doet, een basis voor een gezond en gelukkig leven. Zodra je aanwezigheid en belichaming brengt op gebieden waar leegte is, ontstaat vanzelf de manifestatie daar van”

“Bezield leven klinkt heel gewoon, maar dat is het niet. De evolutie heeft ons ingehaald en we lopen veelal achter de feiten aan. Daar waar we nog maar 100 jaar geleden elke dag in een weiland rondliepen, springen we nu van hot naar her. De tijd gaat door technologie en de komst van internet steeds sneller, waardoor velen worden geleefd in plaats van leven. Duizenden jaren aten onze voorouders hetzelfde, maar ineens is er keus in super-foods, terwijl de kwaliteit van voedsel achteruitgaat. Als we niet met aandacht en zorg bepaalde gebieden activeren, maakt onze omgeving veelal de keuzes voor ons. We richten ons vooral op die dingen die vertrouwd zijn, maar laten andere dingen liggen, Met als gevolg disbalans en overcompensatie.”
Daarom hanteer ik een tool, die het leven verdeeld in twaalf gebieden. Juist op die gebieden die afwezig zijn liggen diepe patronen verscholen, en met het activeren daarvan ontstaat dat;
 • Dat je meer vervulling gaat ervaren in wat je doet
 • Een diepere verbondenheid met wie je ten diepste bent
 • het verder vormgeven van je gewenste leven irt een levensvraagstuk
 • Helderheid van de dynamieken die het leven je nu aanreikt
 • De ruimte voor jezelf te creëren dat je bewust kan kiezen om iets vanuit aandacht, liefde en aanwezigheid te doen in lijn met je werkelijke verlangens
 • Kunnen ontvangen wat het leven brengt. Er Komen altijd dingen op je pad waar je in eerste instantie gevoel bij krijgt dat je slachtoffer bent. Maar door op een juiste manier te leren kijken kun je later zien dat er eigenlijk geschenken op je pad komen. Vb: zonder burn-out had ik niet tot mijn hoogste potentieel kunnen komen.
 • Wederzijds verkenning met duidelijkheid of we een goede match zijn

Bezield leven Blauwdruk

“De kern van bezield leven is
een echte ja voelen voor het leven.”
Iedereen heeft zijn eigen bezield leven blauwdruk. Dat zijn twaalf verschillende uitingsvormen van de twaalf gebieden. De een gaat zeilen, de ander mediteert en weer een ander doet Ayahuasca voor zelfreflectie en bezinning.
We zijn allemaal geboren met een paar sleutels, een paar onderdelen van de blauwdruk, waar we zoveel plezier uit halen, dat het motortje van een bezield leven gaan draaien. Maar als dat motortje op wat voor reden dan ook stopt, krijg je wat we noemen, een vastloper. Ofwel een kortsluiting/ burn-out.
Dan is de sleutel die je hebt niet meer bruikbaar. Je bent het vertrouwen kwijtgeraakt in het leven. We komen in overlevingsstand. Nu gaan we andere gebieden vaak misbruiken om onszelf nog staande te houden. Met als gevolg, vervorming op meerdere levensgebieden.
In het her-activeren van bezield leven, gaan we eerst bezig met die gebieden die uit balans zijn geraakt, om uiteindelijk bij de kortsluiting te komen. Als een open-hart operatie herstellen we de kern laag, zodat er weer bezieling in je leven kan stromen.

1. Intimiteit – “veiligheid/seksualiteit”

2. Sociale contacten – “vriendschap/familie”

3. Creativiteit – “hobby’s/spelen”

4. Lichaamsbewustzijn – “beweging/aanraking”

5. Voeding – “gezondheid/vitaliteit”

6. Wonen – “eigen ruimte/omgeving”

7. Zelfliefde – “zelfbeeld/autonomie”

8. Werk – “missie/betekenisvol”

9. Innerlijke leiding – “integriteit/spiritualiteit”

10. Samenleven – “co-creatie/ecosystemen”

11. Dromen – “reizen /reflectie”

12. Ontspanning – “plezier/geld”

13. Mens zijn – “bezield leven/harmonie”

Visionair, business alchemist, topleader coach, founder bezield geld movement, spaceholder voor leiders & vader

Vanuit alignment ondersteun ik je in die levensvraagstukken die aandacht nodig hebben of uit evenwicht zijn. Vanuit nieuwe perspectieven brengen we samen helderheid & bewustzijn hierin.  Vanuit dit nieuwe bewustzijn zijn we in staat om oude patronen te doorbreken, en op nieuwe manier om te gaan met vraagstukken. Als een katalysator brengen ik vastgezette energie opnieuw in beweging, zodat er harmonie ontstaat op alle lagen. En je steeds dieper in lijn met je kern en je bestemming leven. Vanuit verbondenheid met je kern, je basis en vanuit daar je werk, gezin en omgeving. Als je alle onderdelen van je leven balanceert en bezielt ervaart, ontstaat er vervulling in wat je doet, een basis voor een gezond en gelukkig leven.

Ben je geraakt, en voel je een diepe calling?
Voel je vrij me te contacten,

nl_NLNederlands