“Elke shift in een organisatie, begint bij iemand die dat katalyseert”


Hedendaagse leiders worden gemakkelijk overweldigd door alle gevoelens vanuit de omgeving waardoor ze op automatische piloot bewegen. Pas wanneer het gevoel en lichaam weer echt mee doen, ontstaat de draagkracht voor vernieuwing.

Ontdek het Bezield Leiderschap programma

“Ik werk het allerliefste met bewuste leiders, ongeacht welke formele positie ze in een organisatie bekleden. Leiders die verlangen naar een bezielde organisatie: een organisatie die vanuit uitlijning met zijn ultieme blauwdruk een duurzame betekenis voor de samenleving is.
Leiders in organisaties hebben niet alleen te maken met hun eigen gevoelens en processen, maar dragen ook alle ontwikkelingen van werknemers en onbewust met zich mee. Vaak is er geen onderscheid en lopen leiders leeg op een druk vanuit de organisatie. In het bekrachtigen van deze persoonlijke ruimte is momenteel nog weinig bewustzijn. Daarom werk ik met een fenomeen wat ik ‘heilige ruimte’ noem.
Het effect van geen heilige ruimte is o.a.
  • Dat ze moeilijk keuzes kunnen maken,
  • Dat er veel stemmen/ meningen in hun hoofd zitten,
  • Dat ze veel energieën van anderen voelen,
  • Vermoeidheid, afwezigheid, behoefte tot afzondering
In een heilige ruimte kun je energetische voorwaarden plaatsen die bepalen wat er wel en niet binnen komt, en tegelijk laat het zien waar je lekken hebt, die vaak ontstaan zijn door onafgewerkte stukken. Het is dan ook onvermijdelijk dat bij een volgende stap naar leiderschap of expansie, ook persoonlijke stukken worden aangekeken m.b.t. je heilige ruimte.

“ Ik ben een diep weten van de blauwdruk van de nieuwe aarde geboren. Hoe de samenleving eruitziet waarin mensen vanuit een staat van vrede met elkaar zijn, creëren en samenwerken. Dit betreft de verschillende aspecten: relaties, samenwerking, bezieling, levenskracht. Zowel in onszelf als mens, maar ook in organisaties en de samenleving.”

” Vanuit Zijn neem ik je qua proces mee door het mijnenveld en de ‘faal-ervaringen’ van het verleden, en reiken we nieuwe krachtige perspectieven om in het nieuwe te stappen, en het oude achter te laten. We activeren het vereiste leiderschap wat nodig is voor het dragen van dit verandertraject. En begeleiden in het de verankering hiervan in het lichaam en de concrete manifestatie in gedrag hiervan in de organisatie.”
Het heeft me lang geduurd voor ik mijn taak en missie echt kon accepteren, en dat is het begeleiden van nieuwe aarde leiders. Via trial en error, durf ik daar nu voor te gaan staan, en bied ik space-holding en transformatief proces werk voor leiders die:
  • de frustratie ervaren dat het grote potentieel van de organisatie er maar steeds niet wil uitkomen, ondanks alles wat er tot nu gedaan wordt
  • diep van binnen een twijfel of angst hebben dat het succes zal uitblijven
  • hard toe zijn aan een dramatische shift door de blokkades die ze in het huidige niveau houden en verlangen naar een doordraak naar een nieuw level, door het glazen plafond
  • kampen met complexe, hardnekkige, niet-tastbare brandende business vraagstukken die de bedrijfsvoering frustreren en een totaal andere aanpak vragen

“Voor bewuste leiders die met een vurig verlangen,
het hoogste potentieel van het bedrijf in de wereld willen brengen.

Om vanuit uitlijning met de ultieme blauwdruk van de organisatie
een duurzame betekenis voor de samenleving te worden.

Voor leiders met een bereidheid om oude paradigma’s los te laten.
En de kracht hebben dit door te voeren door de organisatie heen.

Om op die manier de natuurlijke orde en samenhang te herstellen
zodat de transformatie zelf-genererend verder leeft.

Waarbij we met beide benen op de grond en gezonde zakelijkheid,
bedrijfsvoering en rendement niet uit het oog verliezen.”

Ga je aan?

Visionair, business alchemist, topleader coach, founder bezield geld movement, spaceholder voor leiders & vader

In mijn leven heb ik ontdekt dat alles start met vrede in jezelf vinden. Soms hebben we daarvoor het conflict aan te gaan in onszelf of met de omgeving om naar in diepere staat van innerlijke vrede te komen. Pas vanaf die innerlijke staat van vrede kunnen we vrede in de buitenwereld, in onze relaties brengen. Niet andersom. En hoe groter onze kracht, hoe verder deze vrede de samenleving beïnvloedt.

Ben je geraakt, en voel je een diepe calling?
Voel je vrij me te contacten,


nl_NLNederlands